• Distribution & Logistik

    AtrimusRx AB arbetar enligt nationella och internationella riktlinjer och regler. Vi har GDP , WDA samt narkotikatillstånd för att importera, lagra, exportera och distribuera läkemedel. Vi arbetar från en modern och klimatkontrollerad anläggning i norra delen av Stockholm som tillåter snabbare och smidigare tillgänglighet till Arlanda flygplats och budfirmor som når hela världen.

Vår kundresa

Kontakt

Ring, maila eller logga in på vår e-handel för att lägga beställning på det licensläkemedel som önskas.

Order

Produkter som lagerförs och beställs innan kl 15.00 på en vardag skickas samma dag (med undantag för kylvaror som skickas ej på tor-fre). Icke lagerförda produkter beställs från tillverkare och leverantörer löpande under dagen och skickas enligt den ledtiden som anges på vår e-handel.

Finns inte produkten?

Hittar du inte preparatet i vårt sortiment? Skicka en anskaffnings förfrågan till oss så återkommer vi med produktinfo, SPC, pris samt ledtid inom några timmar. licens@atrimusrx.se

Leverans

Alla produkter skickas med UPS som levereras inom 1-2 arbetsdagar beroende på vart i landet du befinner dig.

atrimus-log-icon-1

Logistik

Vår personal är utbildad i hantering av läkemedel med noggrannhet och tar alltid hänsyn till särskilda faktorer som temperatur, fukt, ledtid med mera. Vi hanterar läkemedel som kräver allt från rum-, kyl- och frystemperaturer, cytostatika och läkemedel som kräver särskild kontroll dagligen. För lagerhållna läkemedel har vi en stopptid på beställningar senast klockan 15 dagligen, vilket innebär att order som kommer in innan den tiden hanteras, packas och skickas iväg samma dag. Läkemedel som kräver import fordrar något längre tid och leveransen kan räknas normaltvis ta 3–4 arbetsdagar.

atrimus-shipping-icon-1

Snabba leveranser

Vi strävar alltid efter att leverera en produkt så snabbt som möjligt. Vi ställer hårda krav på våra samarbetspartners gällande leveranstid oavsett vart de befinner sig i världen.