• I slutet på 2016 grundades AtrimusRx i Stockholm med målsättningen att göra det enkelt för farmaceuter, sjukvårdspersonal och veterinärer att anskaffa och beställa licensläkemedel. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa de behov som uppkommer och ger inte upp förrän kunden har sitt läkemedel i handen. Med farmaceutisk kompetens och en modern databas av licensläkemedel gör vi det enkelt att hitta alternativa läkemedel som saknas för att tillgodose den lokala marknaden.

    För oss är det viktigt att våra leverantörer och samarbetspartners har full förståelse för licensläkemedelsbranschen och värdet av dessa livsviktiga läkemedel till våra patienter. Länken mellan kvalitativa produkter och våra kunder är vår serviceinriktade personal som har flera års erfarenhet av anskaffning av licensläkemedel. Vi har ett brinnande intresse för licensläkemedel och ser till att vi uppfattas som den mest professionella och pålitliga leverantören i branschen; vilket har lett till att vi har tagit större marknadsandelar varje år samt höjt kraven och standarden inom branschen.

     

Mer om oss

För oss är det viktigt att våra leverantörer och samarbetspartners har full förståelse för licensläkemedelsbranschen och värdet av dessa livsviktiga läkemedel till våra patienter. Länken mellan kvalitativa produkter och våra kunder är vår serviceinriktade personal som har flera års erfarenhet av anskaffning av licensläkemedel. Vi har ett brinnande intresse för licensläkemedel och ser till att vi uppfattas som den mest professionella och pålitliga leverantören i branschen vilket har lett till att vi har tagit större marknadsandelar varje år samt höjt kraven och standarden inom branschen.

Vår resa

2016

2016 var året som AtrimusRx startades. Det fanns då ett tydligt behov och en efterfrågan av en aktör som erbjuder såväl licensläkemedel som bra service av högsta kvalité.

En naturlig del i vår utveckling

En naturlig del i vår utveckling har varit att alltid göra det lilla extra. Av tidigare erfarenheter vet vi att patienter allt för sällan ges förslag till likvärdiga produkter om den utvalda produkten inte finns tillgänglig. Det gör AtrimusRx. Dessutom säkerställer vi alltid att de produkter vi säger att vi kan få tag i levereras inom den angivna tidsramen.

Vår första tid

Under vår första tid arbetade vi väldigt mycket med de delar som vi tidigare hade upplevt att liknande företag saknade. Bland annat korta ledtider, bra service och att alltid erbjuda alternativ från stabila leverantörer.

Vår tillväxtresa

Vår tillväxtresa är något som pågår än idag. Men sedan 2016 har våra förhoppningar slagit in och överträffat alla förväntningar. Och behovet som fanns vid start? Ja, det fyller AtrimusRx idag.

Karriär

En karriär på AtrimusRx innebär att du får göra skillnad på arbetet. Du får möjlighet att växa som person och hitta lösningar på problem du inte trodde fanns. Anser du dig själv som serviceinriktad och driven? Som en medarbetare hos AtrimusRx vill vi att du ska vilja arbeta hos oss. Här arbetar vi inte för att leva, vi lever för att arbeta. Vi älskar det vi gör och det är därför vårt arbete alltid håller den otroligt höga standarden som det gör. Vill du bli en del av vårt härliga team? Tveka inte på att skicka in ditt CV och personliga brev redan idag till jobb@atrimusrx.se!

Lediga tjänster

Ta del av våra lediga tjänster nedan. Är det ingen som passar dig? Håll utkik, kanske söker vi just dig nästa
gång eller skicka in en spontanansökan till jobb@atrimusrx.se