• Våra kunder

    Det är många läkemedel som inte har blivit godkända i Sverige ännu men är marknadsförda och kommersiellt tillgängliga utomlands. För att distribuera och expediera godkända läkemedel från utlandet i Sverige krävs det att du har en beviljad licens från Läkemedelsverket. Oavsett om du är veterinär, farmaceut, privatperson eller föreskrivande läkare finns vi här för dig! 

Våra kunder

AtrimusRx erbjuder sina tjänster till flera olika kundgrupper. Tillhör du en utav dem?

Läkare

Är du legitimerad och förskrivande läkare? Då kan du höra av dig till oss. Vi hjälper dig med att hitta alternativ till restnoterade godkända läkemedel. Skicka ett mail och få tillgång till vår databas av licensläkemedel.

Veterinär

Arbetar du som veterinär? Vi på AtrimusRx tillhandahåller licensläkemedel även till djur. Allt från serum för huggormsbett till vanlig licenspreparat som exempelvis Alfaxan, Optimmune och Imaverol. Har du en motivering så hjälper vi dig att ansöka om en så kallad [veterinärlicens]* via ett Apotek.

Apotek

Arbetar du på apotek och är i behov att beställa licensläkemedel? Vi hjälper dig hela vägen, från dokumentation och produktresume till leverans ända fram till ditt apotek. Finns inte det specifika läkemedlet? Då hjälper vi dig att hitta ett likvärdigt alternativ.