English

Om oss

I slutet på 2016 grundades AtrimusRx i Stockholm med målsättningen att göra det enkelt för farmaceuter, sjukvårdspersonal och veterinärer att anskaffa och beställa licensläkemedel. Vi gör alltid vårt yttersta för att lösa de behov som uppkommer och ger inte upp förrän kunden har sitt läkemedel i handen. Med farmaceutisk kompetens och en modern databas av licensläkemedel gör vi det enkelt att hitta alternativa läkemedel som saknas för att tillgodose den lokala marknaden.

För oss är det viktigt att våra leverantörer och samarbetspartners har full förståelse för licensläkemedelsbranschen och värdet av dessa livsviktiga läkemedel till våra patienter. Länken mellan kvalitativa produkter och våra kunder är vår serviceinriktade personal som har flera års erfarenhet av anskaffning av licensläkemedel. Vi har ett brinnande intresse för licensläkemedel och ser till att vi uppfattas som den mest professionella och pålitliga leverantören i branschen; vilket har lett till att vi har tagit större marknadsandelar varje år samt höjt kraven och standarden inom branschen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Min varukorg

Delsumma0 SEK