Om oss

AtrimusRx grundades 2016 och består för närvarande av 10 anställda varav hälften är farmaceuter som jobbar med licensläkemedelsanskaffningar och rekommendation av alternativa behandlingar till sjukvården. Företaget har sitt säte i Sollentuna, norr om Stockholm och innehar GDP (Good Distribution Practice), WDA (wholesale dealer's authorisation) samt narkotikatillstånd utfärdad från Läkemedelsverket som tillåter bolaget att importera, lagra och distribuera human och veterinär, cytostatika, biologiska, ATMP (Advanced Therapy Medicinal Products) samt narkotikaklassade läkemedel. 

AtrimusRx har utvecklat och investerat i en modern licensläkemedelsdatabas vars syfte är att underlätta för förskrivande läkare, sjukvårdspersonal och farmaceuter att hitta likvärdiga preparat till svenska restnoterade läkemedel. Databasen tillhandahåller all regulatorisk info som behövs för att skriva motiveringar och skicka in licensansökningar till Läkemedelsverket och E-hälsomyndigheten.

Utöver ett brett nätverk av pålitliga leverantörer har bolaget dessutom samarbete och exklusivitetsavtal med flera tillverkare och MAH som valt AtrimusRx som sin primära distributör för sin portfölj och orphan drug-klassade läkemedel. 

Hör gärna av er om ni vill få tillgång till databasen eller behöver ett ombud för distribution av läkemedel som ingår i kliniska studier.

info[at]atrimusrx.se

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår

Min varukorg Close

Delsumma0 SEK